Adatkezelési tájékoztató

Személyes Adatok Védelme

Az Üzemeltető nem adja ki és nem értékesíti a felhasználók adatait külső személyeknek vagy szervezeteknek, csak az adatkezelési nyilatkozatban foglalt külső szervezeteknek adja át, hatóságok részére csak a vonatkozó jogszabályi keretek között teszi hozzáférhetővé.

Az Üzemeltető csak azokat a Felhasználó által megadott személyes adatokat használja fel, amelyek szükségesek a Felhasználó azonosításához, annak érdekében, hogy a Felhasználó tájékoztatást kaphasson a Bidland.eu elérhető szolgáltatások fejlesztéséről, a kínálat bővüléséről.

A Felhasználóról nyilvántartott adatokat, valamint az Üzemeltető adatbázisaiban fenntartott információkat az Üzemeltető felhasználhatja felmerülő kérdések, viták megoldása esetén.

Az Üzemeltető utal a jogszabályi kötelezettségére, hogy a magyar adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően esetenként szükséges együttműködnie hatóságokkal.

Biztonság

A Bidland.eu nagy biztonságú SSL titkosítással kódolt weboldal. Ezt a böngésző címsorában látható kis zárt lakat jelzi (egyes böngészőkben zöld színű). A titkosítás  a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (a honlap látogatójának a böngészője) és a szerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között. SSL kapcsolat használatakor az adatok titkosítva kerülnek továbbításra, ami azt jelenti, hogy az adatovábbításba beavatkozó illetéktelen nem láthatja a kommunikációt.